Wat mag ik voor jou maken?

Heb je dat ook weleens? Je bent op zoek naar .. tja, wat precies? Je hebt wel iets in je hoofd, maar het is moeilijk te vinden. Het is niet zo dat je continu iets nieuws wilt. Je wordt niet blij van veel, maar je houdt van iets bijzonders, iets van kwaliteit. En die kwaliteit kan ‘m zitten in het materiaal maar ook in hoe het is gemaakt, door wie en onder welke omstandigheden. Je wilt eigenlijk iets exclusiefs, iets dat je misschien nog nooit hebt gezien. 

Ik help je!

Mijn naam is Annemiek en ik word blij van mooie dingen maken. Kleuren en vormen krijgen van mij de meeste aandacht, maar ook welk materiaal gebruik ik, en in welke combinatie? Mijn hoofdproduct is wolvilt, maar zo nu en dan maak ik een sprongetje naar bijvoorbeeld het gebruik van papierleer, ook wel bekend onder de naam snappap of krafttex. Maar dat blijven slechts ‘uitstapjes’. Want in al die jaren dat ik al naai (ik werd op mijn 18e coupeuse) werkt niets zo fijn als wolvilt! 

En niet alleen het naaien met wolvilt is fijn (het rafelt niet), maar wol is natuurlijk een heerlijk materiaal om in huis te hebben en te gebruiken. Het is isolerend, maar ook vuilafstotend omdat wol lanoline bevat. Verder is wol van nature brandwerend, en ook geluidsisolerend. Dan is wolvilt op de muur weer een schitterende oplossing. Want wie heeft er nu wolvilt op de muur? En, wat natuurlijk heerlijk is als je wolvilt toepast als tas, sleeve of ander gebruiksvoorwerp: het is licht van gewicht!

Het is goed!

Natuurlijk is een handgemaakte tas van leer mooi. Maar voor een tas van wolvilt, hoefde niet eerst een beestje dood te gaan, of nog erger dood gemaakt te worden. Het wolvilt dat ik gebruik komt van het Merinosschaap en is gegarandeerd ‘mulesing-free’. Mulesing is een zeer dieronvriendelijke behandeling: het (vaak onverdoofd) wegsnijden van de huid rond het achterwerk van het schaap. Neem je een Frysk Filt tas, dan is ie dus van 100% zuiver scheerwol, mulesingvrij. Dat voelt fijn!

Je krijgt iets extra’s!

Nee, geen onnodige franje’s. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een zekere eenvoud. Toch voeg ik graag wat extra’s toe en dat krijg je er zelfs gratis bij! Het is mijn aandacht! Bijvoorbeeld voor jouw wensen met betrekking tot kleur, maat en ontwerp. Jouw maat laptop in een tas die eigenlijk nog niet gemaakt is voor een laptop? Ik ga kijken of ik het ontwerp aan kan passen. Een vakje in de tas van jouw keuze op een iets andere plek of van iets andere afmetingen omdat je er graag iets specifieks in mee wilt nemen? Ik ga kijken wat ik voor je kan doen. Mijn focus ligt op beter en niet op meer. Daarom is het vanaf het begin mijn doel om klein te blijven. Ik wil wel groeien, maar dan in beter en mooier, en niet in meer en sneller. Voor jouw kussen, tas of sleeve neem ik echt ruim de tijd. 

En dat is terug te zien in het eindresultaat!

Mag ik voor jou aan de slag? Stuur me een berichtje via het contactformulier of app me op: 06-49636516.

liefs, Annemiek