Custom Made: Wat wil jij?

Zondagavond is het. Ik zit heerlijk op de bank het weekend uit te zitten. En denk na over morgen. Maandag is voor mij een echte frysk filt dag… Vilt op tafel, naaimachine opgesteld… Heerlijimagek! Maar morgen begin ik met papier, schetspapier. Want ik ga iets nieuws maken en dat begint met schetsen en papieren mallen maken. Maar in de regel kan ik niet tot maandag wachten en zijn de laatste heldere momenten van de dagen ervoor gevuld met ideeën en de vraag: WAT ga ik maandag maken? Zal ik toch serieus met dat ene tasontwerp verder of moet ik wat doen met die sleeve waar ik zoveel leuke reacties op krijg? Daarom is mijn vraag: Wat wilt u? Wat wil jij? Wat zou je de eerstvolgende keer het liefst in de webshop tegenkomen?

Tablet of notebook sleeve
Smartphone hoes
Gordijnen
Catcave
Sloffen
Vloerkleed
Clutch (klein handtasje)
Iets anders, namelijk: …………

Dit is je kans! Vul het bijgaande contactformulier even in en vermeld jouw wens. Het zou zo maar kunnen dat ik iets voor jou ga maken!! Custom Made for you …

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren